YIN JÓGA

Ingyenes Yin jóga vehető igénybe, a Daganatos.hu Alapítvány jóvoltából.

A Jóga egy ősi tudomány melynek módszereit a mai napig használhatjuk testi/lelki gyógyulásra, egészség megőrzése.
A Jóga pózokon ( Ászanák ) és a jógás légzéseken keresztül kiszakadhatunk a mindennapok nyüzsgéséből, miközben külső / belső feltöltődésekben és eredményes testmozgásban van részünk.
A gyakorlatok számos jó hatása mellet, kiemelkedő méregtelenítő tulajdonsággal bírnak.
A kitartott testhelyzetek által, belső szerveink fizikai préseléssel elősegítik a helyes emésztést.
Javítja a testtartást, felfrissül a vérellátás, az állóképesség erősödik, oldódik a stresszt, miközben formáljuk az alakunkat és hajlékonyabbak leszünk.
A jógás légzés segít a belsőnk szellemi megfigyelésében, a pózokban való elmélyüléskor elcsitulnak a gondolataink s eközben dolgozik a testünk..
A Yin jóga órákat hosszan kitartott pózok és lassú légzések kísérik, miközben a testsúlyunk és a gravitáció segítségével ellazulhatunk a nyújtó gyakorlatokban, egy kellemes pihentető ám mégis kihívásokkal teli óra keretein belül.

FOGLALKOZÁST VEZETI: Almási Fanni

Almási Fanni vagyok, főállásban jóga oktató. Mindig is fontos szerepet játszott az életemben,a másokon való segítés. Születésem után egy évvel súlyos rákos daganatot diagnosztizáltak a testemben és a túlélésre való esélyeim igen csekélyek voltak. Betegségem felismerése egy hosszú, küzdelmekkel teli időszakot vont maga után. Ám a kitartás nem volt hiába hisz ma már teljesen egészségesen élem és élvezhetem az én csodálatos életem. Elhatároztam,hogy szeretnék reményt és minél több segítséget adni az embereknek így elvégeztem egy Gyermek és Család jóga oktatói képzést. Azóta a mindennapjaimat a gyermekek nevetése és mókázása tölti ki. Ha úgy érzi szívesen elhozná gyermekét egy Játékos jógaórára, hívjon bizalommal, hisz minden kis csemetét szeretettel várok.

Bővebb információkért hívja az alábbi számot:

+36702469277

gyermekvitalstudio@gmail.com