MORA NOVA KEZELÉS

Ingyenes Mora Nova kezelés vehető igénybe, a Daganatos.hu Alapítvány jóvoltából.

MORA® NOVA készüléket, mely egy a természetgyógyászat hatókörében működő, biofizikai állapotfelmérő és energetikai harmonizáló rendszer. Alapvető célja a szervezet energetikai egyensúlyának helyreállítása, mely talaján a tapasztalatok szerint erőnlétük, életminőségük javulhat.
 Ebben első lépés a gyermekek aktuális energetikai állapotának feltérképezése. Az állapotfelmérés nem hasonlítható össze a klinikai diagnosztikával, mert nem laborvizsgálat, hanem azokról a tényezőkről adhat információt, melyek negatívan hathatnak a testre. Ilyenek pl. a környezetből a testbe kerülő méreganyagok (vegyszerek, permetszerek, nehézfémek, stb.), káros földsugárzások, elektroszmog (elektromos készülékek sugárzása, számítógép, mikrohullámú sütő).  Az állapotfelmérés egy ceruza szerű eszközzel, ún. mérőpálcával történik valamelyik akupunktúrás ponton (köröm mellett).A MORA® NOVA készülék további alkalmazása során a gyermek kézelektródákat tart a kezében, lábát lábelektródára helyezzük, miközben az állapotfelmérés eredményének megfelelően a készülék a test energetikai kiegyensúlyozását célozza az életkornak és az aktuális állapotnak megfelelően.

foglalkozást vezeti: Almási Móni

Almási Móni vagyok. Főállású anya, SVT praktizáns, prevenciós tanácsadó.10 éve foglalkozom emberekkel és hiszek abban, hogy fontos a testi, lelki, szellemi, mentális egészség megőrzése. Azok a dolgok, amiket másoknak ajánlok a mi életünkben is működtek és sokat segítettek. Örömmel tölt el, amikor az embereken látom a pozitív változást és megköszönik a segítséget. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért amit kaptam, hogy jobbá tegyem magam, családom és barátaim életét.

Bővebb információkért hívja az alábbi számot:

+36302482463

gyermekvitalstudio@gmail.com