ELEKTROSZMOG MÉRÉS

Ingyenes elektroszmog mérés igényelhető otthonukba, a Daganatos.hu Alapítvány jóvoltából.

"Daganatos.hu Alapítvány fő célja a Daganatos betegséggel küzdő családok segítése és a megbetegedések megelőzése.

Alacsony frekvenciás mágneses mezőket az Egészségügyi Világszervezet a gyermekkori leukémia epidemiológiai vizsgálat alapján lehetséges rákkeltő kategóriába sorolja. Egészséges, lakókörnyezet kialakítása érdekében a Német Épületbiológia szövetség javaslatai alapján Elektroszmog és egyéb káros sugárzások vizsgálatát támogatjuk."

A minden napjainkat körülvevő elektromos eszközeinknek, működtetésükhöz szükséges elektromos hálózat, rádiókommunikációs antennák és jeltovábbító rendszerek használatuk során, még használaton kívüli állapotban is elektromos és mágneses erőtereket,bocsátanak ki magukból. Ezen fizikai jelenségek az elektromos rendszerek működésének természetes velejárói, melyek egy része láthatatlanul megjelenik környezetünk nem kívánt területein is. Ezekből származó káros fizikai hatásokat Elektroszmognak nevezzük.Természetes vagy épített környezetünkben egyaránt megjelenik. Egészségkárosító hatása beférkőzik otthonainkba, gyermekeink közvetlen környezetébe ahol kölcsönhatásba kerül az emberi szervezet bioelektromos rendszerével és megzavarhatja annak egészséges működését.Szennyezi környezetünket és veszélyeztetheti az egészséget.

A MÉRÉSEKET VÉGZI: Almási ZSOLT

1998 nyarán kemoterápiával tönkretett vese és máj, valamint kislányom legyengült immunrendszere regenerálódásának, lehettem szemtanúja. Számomra a Gyermekkori daganat kialakulásának okát továbbra is homály fedte. A kérdés folyamatosan ott motoszkált gondolataimban. Nagyapám esetében egyértelműnek tűnt a válasz. Napi három csomag cigaretta tüdőrákhoz vezet, de egy magzatban hogyan alakulhat ki két daganat, amikor a szülők egészségesen élnek? Közel tíz évvel ezelőtt új házba költöztünk családommal, de az örömünk nem sokáig tartott. Kislányom folyamatosan mondta: Apa, itt nincsenek jó energiák, és még napközben sem volt hajlandó bemenni a szobájába. Alvászavarok, nyugtalanság  és különféle egészségi problémák kialakulását tapasztaltunk. A szennyezett lakóterek fogalmával és az épületbiológiával ekkor ismerkedtem meg.  Az egészségmegőrzés fontos és nélkülözhetetlen része az egészséges lakókörnyezet kialakítása ,a káros hatásoktól mentes fekhely biztosítása!Napjainkban már egyre többet hallani a lakókörnyezetben jelenlévő különféle egészségkárosító hatásokról. Gombák, baktériumok, vírusok, a különféle vegyi anyagok és egyéb légszennyező anyagok jelenlétéről, de a lakóterek elektromos szennyezése az Elektroszmog is komolyan megzavarhatja szervezetünk működését!  Az Épületbiológia az egészséges lakókörnyezet megteremtésével foglalkozó szakterület.Szakszerű műszeres vizsgálatok elvégzésével felderíthetők a lakókörnyezetünkben jelenlévő láthatatlan veszélyforrások és ez agy segítséget jelenthet gyermekeink és magunk egészségének megőrzésében, visszaszerzésében.

Bővebb információkért hívja az alábbi számot:

+36304447441

gyermekvitalstudio@gmail.com